"Rakan Baik"

21 March 2014

Hai..Hai...

Dah lama tak update blog..buat masa sekarang ni banyak sangat urusan iera.Maklumkan uruskan rumah tangga lagi,suami duk jauh..uruskan 2 orang anak lagi dan dah mula berjinak-jinak dengan bisnes lak.
Alhamdulillah,seronok sangat2 bile dah ada dua orang anak ni..kalau dulu,perhatian pada Adam Darwisy sorang tapi sekarang pada Aniq Danish sekali..Penat tu memang la penat tapi ajaibnya tuhan berikan kekuatan kepada kaum ibu cam iera ni.Walaupun penat,tapi bile balik rumah dan buat keje cam tak percaya iera boleh uruskan anak-anak dengan baik walaupun sorang diri.Ape yang penting kena sentiasa percaya Allah sentiasa ada dan Die lah yang memudahkan segalanya bagi kita.Setiap yang berlaku hanya ketentuan dariNya..Allah tahu mana yang terbaik untuk hambaNya..Alhamdulillah,Iera bahagia sekarang..

ok la,kalau ade sape-sape yang nak order shaklee dengan iera..boleh PM iera k..Iera nak harga paling rendah je.tak pun,kalau nak terus beli dengan shaklee, leh pakai ID iera ni 1093260.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...