"Rakan Baik"

25 September 2013

Holiday : Genting Highland 3

baru lepas poww che de..hihihi

thnks daddy belanja saya makan jajan..

bas london..saya tak suka..tak suka..bau bas busukkk

budak yang dah start bosan duk dalam cable car

cable car terlanggar baru nak takut..hahaa

berhenti minum jap..dah puas mengamuk naik main ball

akhirnya dapat gak main ball,masalahnye terpaksa gak panjat kat tas tu untuk lontar ball

kutip ball lagi..

Masuk ke snow world
ni masa dah kuar dari tempat snow tu..masuk xsampai 5 minit dah kuar,darwisy mengamuk tak nak pakai sweater.aduhaii anak...



Ni masa nak ambik gambar yang diambil oleh jurufoto kat dalam snow world tu..beria duk gelak2 lak si kecik ni..huhuhu

 Note : Sangat tak selesa pergi masa ni sebab anak masih lagi kecik,tak banyak mainan yang die leh main..Iera lak tengah pragnent..nak jalan pun dah tak larat.huhuhuhu..anak2 dah besar skit nanti kami datang balik k....Anyway,thnks daddy cz bawak kami jalan-jalan dan bercuti..


2 comments:

Atia Adina said...

wah ... best jenjalan eh ... lama x g genting .. pas kes bas ari tu ... takut plak nak naik genting ...hihii

iera said...

masa iera g sane,memang ada nampak lagi kesan excident tu tp polis jaga disetiap selekoh turun..bawak slow2 je la.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...