"Rakan Baik"

04 September 2013

Hari Raya 2013

Dah berkurun lama tak update blog ni.aduhaii,harapnye reader tak bosan dan tak sanggup melawat blog usang ni lagi yer..biasa la time pragnent ni seme benda rasa malas.Apepun dah nak masuk 7 bulan ni,iera akan jadi lebih rajin..aminnnn...

Kali ni entry pasal raya..(aduhaiii,dah nak habis bulan syawal baru nak update kan?)sabar je la...

Kakak je yang takde cz tahun ni kakak beraya rumah mertua.
Gambar paling sopan yang darwisy leh duduk diam..lain seme gambar die mengamuk..aduhaii anakk..

Sebenarnye tema purple ni secara kebetulan je..tahun ni memang takde mood langsung nak cari baju raya..yela,badan dah naik..mane la nak cari baju besar2 ni kan.Skali jalan- jalan,terjumpa la baju ni kat Plaza Alam Central.Kalau ikutkan hati takla berkenan sangat pun baju tu tapi kesian lak tengok en wady dan Darwisy cz xde pun lagi baju raya .En wady lak,nampak sgt berharap supaya kitorang dapat pakai baju raya sedondon tahun ni.So,tak fikir banyak dah..rembat je laaa,..janji suami dan anak hepi..Pastu ape lagi,terus g beli baju melayu en Wady dan Darwisy..kebetulan pulak,fatin pun beli baju raya warna purple..hihihi..mak iera pun sama,terbeli baju warna purple gak..hahahaa...semuanya secara kebetulan..

haha..rumah mak iera pun warna purple gak..kui..kui..kui...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...