"Rakan Baik"

25 September 2013

Holiday : Genting Highland 3

baru lepas poww che de..hihihi

thnks daddy belanja saya makan jajan..

bas london..saya tak suka..tak suka..bau bas busukkk

budak yang dah start bosan duk dalam cable car

cable car terlanggar baru nak takut..hahaa

berhenti minum jap..dah puas mengamuk naik main ball

akhirnya dapat gak main ball,masalahnye terpaksa gak panjat kat tas tu untuk lontar ball

kutip ball lagi..

Masuk ke snow world
ni masa dah kuar dari tempat snow tu..masuk xsampai 5 minit dah kuar,darwisy mengamuk tak nak pakai sweater.aduhaii anak...



Ni masa nak ambik gambar yang diambil oleh jurufoto kat dalam snow world tu..beria duk gelak2 lak si kecik ni..huhuhu

 Note : Sangat tak selesa pergi masa ni sebab anak masih lagi kecik,tak banyak mainan yang die leh main..Iera lak tengah pragnent..nak jalan pun dah tak larat.huhuhuhu..anak2 dah besar skit nanti kami datang balik k....Anyway,thnks daddy cz bawak kami jalan-jalan dan bercuti..


17 September 2013

Holiday : Genting Highland Ep 2

Hari ke 2 kami turun ke Bentong dulu untuk makan durian musang king...

Fulaweh..syok habis..thank you so much mr.husband..






note : susunan gambar sepatutnye dari bawah ke atas.hahaha..

Holiday : Genting Highland Ep 1

30 Ogos hingga 1 Sept hari tu kami ke genting highland.kebetulan permohonan penginapan TNB daddy dah diterima.murah dan dah macam free sesangat lak tu..ape lagi,kami pun pergi je la berholiday ke sana.Just 3hari 2malam dengan bayaran RM10.OMG!!!sape tak nak kan?kami menginap di Apartment Ria (Selangor).Apartment pun ok dan selesa..

So,layankan gambar je k :

ruang tamu yg selesa

Dapur pun besar dan cukup lengkap.

darwisy pelik,apsal ade lubang kat situ.hahaha

Peti pun besar

Meja makan.Almari pun banyak

Bilik Tido utama

Bilik Tido ke 2

Perabot bilik tido ke 2

Bilik Air tetamu

Sink dan cermin besar

Makan kat kafe apartment Ria (Selangor)..not bad la..

Atleast ade gak mainan lain selain daripada ball yang darwisy nak..

kat bas London..

Dalam BAS LONDON..

Pemandangan daripada apartment

04 September 2013

Hari Raya 2013

Dah berkurun lama tak update blog ni.aduhaii,harapnye reader tak bosan dan tak sanggup melawat blog usang ni lagi yer..biasa la time pragnent ni seme benda rasa malas.Apepun dah nak masuk 7 bulan ni,iera akan jadi lebih rajin..aminnnn...

Kali ni entry pasal raya..(aduhaiii,dah nak habis bulan syawal baru nak update kan?)sabar je la...

Kakak je yang takde cz tahun ni kakak beraya rumah mertua.
Gambar paling sopan yang darwisy leh duduk diam..lain seme gambar die mengamuk..aduhaii anakk..

Sebenarnye tema purple ni secara kebetulan je..tahun ni memang takde mood langsung nak cari baju raya..yela,badan dah naik..mane la nak cari baju besar2 ni kan.Skali jalan- jalan,terjumpa la baju ni kat Plaza Alam Central.Kalau ikutkan hati takla berkenan sangat pun baju tu tapi kesian lak tengok en wady dan Darwisy cz xde pun lagi baju raya .En wady lak,nampak sgt berharap supaya kitorang dapat pakai baju raya sedondon tahun ni.So,tak fikir banyak dah..rembat je laaa,..janji suami dan anak hepi..Pastu ape lagi,terus g beli baju melayu en Wady dan Darwisy..kebetulan pulak,fatin pun beli baju raya warna purple..hihihi..mak iera pun sama,terbeli baju warna purple gak..hahahaa...semuanya secara kebetulan..

haha..rumah mak iera pun warna purple gak..kui..kui..kui...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...