"Rakan Baik"

31 May 2013

Sambungan (2) Family Day TNB - Malam

Semua ada,Daddy bawak,mak mertua,mak,adik ipar,isteri dan anak ke family day..hihihi

acara makan,gambar makanan malas nak g snap sebab asyik mengejar darwisy je..huhu..macam2 ada,sotong bakar,ayam bakar,kambing bakar,udang bakar,ikan bakar dan macam2 kuih muih..sampai penuh satu meja kami ambik.

ni aktiviti Darwisy,asyik duk mengejar anak dara orang je.jenuh budak tu larik...

haaa..kangg dan kena marah..hahahhaa


eh..ehh..siap pegang2 tangan tu..depan mak ayah dania lak tu..aduyaiii

ce teka,ape yang syok sgt darwisy tengok tu??

Amboi..amboii..seronoknya die

Siap tepuk-tepuk tangan tu....

haaa...ni la yang die duk tgk tu..awek die tengah nyanyiii..

Group daddy dapat hadiah...yea...

Last,daddy dedikasikan lagu "Terengganu Kite" pada semua kawan2 TNB die sebab kebanyakkan geng2 TNB ni bukan orang terengganu.Semua daripadanya luar.Orang terengganu 2 orang je.
Ni la,last aktiviti kitorang..esok dah siap2 nak balik.percutian kami kali ni 2D1N jer disebabkan kekangan kerja2 di tapak projek daddy yang sangat sibuk sekarang ni.

5 comments:

Eliss Mie said...

hamboiii kemain pegang tangan anak dara orang. seb baik bawah umur :p siap berkarok daddy dia yer :)

iera said...

Kak eliss : tu r pasal.jenuh awek tu lari kat die.aduhaii..

iera said...

Kak eliss : tu r pasal.jenuh awek tu lari kat die.aduhaii..

syusye said...

amboi amboi amboi... kecil2 da pandai ha... ikut mak dia la nie.. heheheeh

iera said...

syusye : woiitt..mane ade..mak die alim koo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...