"Rakan Baik"

30 May 2013

Family Day TNB Hydroelektrik @ Tok Aman Bali Beach Resort,Kelantan.

Gambar-gambar ni dah lama sangat dah tapi disebabkan banyak hal n kesibukkan yang tak menyempatkan nak upload,ni la kesudahannya..bersawang sudahhh...


sesampai je kat sana terus masuk bilik dulu untuk bersiap.

Daddy dan mak mertua iera,tak sempat nak ambik gambar keseluruhan bilik sebab kami dah sangat2 lewat.
Bilik : sangat selesa,ada anjung yang menghadap tasik,ade sofa,tv,peti sejuk,almari pakaian yang sangat besar dan bilik air yang siap dengan jakuzi yang sangat luas.gambar bilik air tak sempat nak snap sebab daddy asyik bising coz die bertugas untuk acara tengahari tu.so,sudah sangat lewat.

Aktiviti di pantai.semua wajib terlibat kecuali mummy..hihihihi..sebab mummy pragnent.

AJK belakang tabir yang menyediakan makanan dan gudiesss untuk kanak-kanak.

Daddy,i saayang u lebih tau.

Daddy masuk acara melompat dalam guni..

Ok,cepat daddy..cepat

Yeaa..group Daddy Menang..

" Mummy,Darwisy." .daddy dah menang...

Ni aktiviti Darwisy,die tak pedulikan sesapa pun.Darwisy juz main ball ni je tapi yang mummy penatnye Darwisy paling suka main ball kat tempat panas..aduyaiii...


5 comments:

Atia Adina said...

bsetnye family day ... :)

iera said...

Atia : Memang sangat best..semua free...hihihi

iera said...
This comment has been removed by the author.
Bidadari gojess said...

As salam. Nak tanya bilik tu bilik deluxe ke, family ke atau suite?? Tq in advance

Bidadari gojess said...

As salam. Nak tanya bilik tu bilik deluxe ke, family ke atau suite?? Tq in advance

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...