"Rakan Baik"

31 May 2013

Sambungan (3) Family Day TNB

Aktiviti pagi tu adalah senaman pagi dan chicken dance..

Cuba perhatikan apa yang Darwisy tengah buat?sebenarnya Darwisy tengah main air kat kolam..

Pagi-pagi lagi Darwisy ajak p kolam lagi.huhuhu

Ni waktu kawan-kawan daddy nak bersenam,darwisy sibuk p ambik ball


Kawan-kawan datang nak main gak..

aktiviti senamrobik

Sekarang tgh tgu arahan untuk chicken dance

Panas seh..semua suami2 je yang masuk,para isteri duk tepi tempat teduh..hihihi


Sambungan (2) Family Day TNB - Malam

Semua ada,Daddy bawak,mak mertua,mak,adik ipar,isteri dan anak ke family day..hihihi

acara makan,gambar makanan malas nak g snap sebab asyik mengejar darwisy je..huhu..macam2 ada,sotong bakar,ayam bakar,kambing bakar,udang bakar,ikan bakar dan macam2 kuih muih..sampai penuh satu meja kami ambik.

ni aktiviti Darwisy,asyik duk mengejar anak dara orang je.jenuh budak tu larik...

haaa..kangg dan kena marah..hahahhaa


eh..ehh..siap pegang2 tangan tu..depan mak ayah dania lak tu..aduyaiii

ce teka,ape yang syok sgt darwisy tengok tu??

Amboi..amboii..seronoknya die

Siap tepuk-tepuk tangan tu....

haaa...ni la yang die duk tgk tu..awek die tengah nyanyiii..

Group daddy dapat hadiah...yea...

Last,daddy dedikasikan lagu "Terengganu Kite" pada semua kawan2 TNB die sebab kebanyakkan geng2 TNB ni bukan orang terengganu.Semua daripadanya luar.Orang terengganu 2 orang je.
Ni la,last aktiviti kitorang..esok dah siap2 nak balik.percutian kami kali ni 2D1N jer disebabkan kekangan kerja2 di tapak projek daddy yang sangat sibuk sekarang ni.

30 May 2013

Sambungan Family Day TNB

Lepas aktiviti pantai,kami terus ke kolam.Ape taknye nampak je kolam Darwisy terus berlari n melompat2.huhuhu..suka bebenor budak kecik ni main air..

Daddy temankan Darwisy mandi

antara fasiliti yang disediakan di kolam renang

kolam yang sangat luas dan selesa

kolamnya tidak terlalu dalam dan sesuai untuk semua peringkat umur

Darwisy dah bising suruh kuarkan die dari pelampung



Dari depan bilik kami

Nenek cuma memerhati dari jauh je..
lepas mandi kolam terus balik bilik untuk bersiap aktiviti barbeque dan karaoke malam ni plak.

Family Day TNB Hydroelektrik @ Tok Aman Bali Beach Resort,Kelantan.

Gambar-gambar ni dah lama sangat dah tapi disebabkan banyak hal n kesibukkan yang tak menyempatkan nak upload,ni la kesudahannya..bersawang sudahhh...


sesampai je kat sana terus masuk bilik dulu untuk bersiap.

Daddy dan mak mertua iera,tak sempat nak ambik gambar keseluruhan bilik sebab kami dah sangat2 lewat.
Bilik : sangat selesa,ada anjung yang menghadap tasik,ade sofa,tv,peti sejuk,almari pakaian yang sangat besar dan bilik air yang siap dengan jakuzi yang sangat luas.gambar bilik air tak sempat nak snap sebab daddy asyik bising coz die bertugas untuk acara tengahari tu.so,sudah sangat lewat.

Aktiviti di pantai.semua wajib terlibat kecuali mummy..hihihihi..sebab mummy pragnent.

AJK belakang tabir yang menyediakan makanan dan gudiesss untuk kanak-kanak.

Daddy,i saayang u lebih tau.

Daddy masuk acara melompat dalam guni..

Ok,cepat daddy..cepat

Yeaa..group Daddy Menang..

" Mummy,Darwisy." .daddy dah menang...

Ni aktiviti Darwisy,die tak pedulikan sesapa pun.Darwisy juz main ball ni je tapi yang mummy penatnye Darwisy paling suka main ball kat tempat panas..aduyaiii...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...