"Rakan Baik"

02 April 2013

Darwisy @Setia Alam Mall

Sebenarnya gambar ni dah lama,tapi tahun ni gak la..waktu tu che ngah darwisy tak bersalin pun lagi..layan aksi darwisy je k..

eee...daddy,saya nk turun la..saya dah pandai jalan sendiri..

Ok..skrg daddy takleh g jauh..daddy kena perhatikan adik je k..

wahh..daddy,tgk dalam cermin tu cantiknyer..knp mummy xpakai baju camtu?

Mummy...mummy..

Ok,daddy dah penat..skrg turn che de lak temankan saya.

Akhirnya daddy jugak yang kena cari saya,jom balik...

ayooo,sape punya anak ni yer???

Che Ngah n che de masukkan balik saya dalam stroller..

HIhihihiiii..bergambar dengan gegirl cantikkk..

Eeee..Darwisy,awak tgk ape tu????haippsss...

Dah,jom balikk..sampai tertido saya tau..letih sangat berjalan.

Note : Sejak Darwisy dah leh jalan dan berlari ni makin malas mummy nak bawak darwisy kuar p shopping..Nanti shopping ntah ke mana,darwisy ntah ke mana.huhuhuhu..

6 comments:

eT said...

huhu...makin ligat la anak teruna ni...go go darwisy...

iera said...

kak et : sgt ligat..seme kedai die nak masuk..huhuhu

Atia Adina said...

budak cam tu lah ... kalo kua shoping ... kita plak kene folow dia ... bukan dia folow kita

iera said...

kak ad : mmg kak..sgt penat cz mengejar die je..dukung xnak..

syusye said...

iera bwa la darwish ke sne..windu la plak..geram!!

McNa said...

iera, sy nampak awk komen kat blog jom singgah.. psl vitamin ibu menyusu.
klu berminat, boleh roger sms/wassap 0199517292

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...