"Rakan Baik"

30 April 2013

Hari-hariku...

Ya Allah...rindunya pada masakan ibu..

Setiap hari bile fikir je nak makan ape mesti rase nak makan masakkan mak jer..
buat masa ni hanya leh mkn nasi putih n ayam goreng kunyit jer..
lain2 xleh telan.
Mengandung kali ni,buatkan iera rase sangat2 rindukan ibu iera.

> Rindu masakkan ibu,

> Rindu pada bebelan ibu setiap hari (Baru kini,aku tahu bahawa bebelan ibu itu sebenarnya kerana sayang dan cintanya die pada anakknya agar tidak tersalah jalan).

> Rindu pada renungan sayunye bile melihat aku.

> Rindu pada hangat tangannya memegang aku tika aku perlukan seseorang disisi.

> Rindu pada renungan tajamnya bile aku buat salah (ibu aku memang seorang yang garang tp kini baru aku mengerti kenapa die jadi begitu garang..demi mendidik anak2 die sanggup digelar ibu yang paling garang)


Baru 9 minggu usia kandungan iera tapi sepanjang tempoh ni macam2 dugaan yang telah terjadi.
Alahan lagi teruk dari sebelum ni,excident (dalam tempoh kete masuk bengkel ni,merempit dengan motor je dulu datang keje) dan macam2 lagi..sabar dan terimalah dugaan ni dengan redha...

02 April 2013

Darwisy @Setia Alam Mall

Sebenarnya gambar ni dah lama,tapi tahun ni gak la..waktu tu che ngah darwisy tak bersalin pun lagi..layan aksi darwisy je k..

eee...daddy,saya nk turun la..saya dah pandai jalan sendiri..

Ok..skrg daddy takleh g jauh..daddy kena perhatikan adik je k..

wahh..daddy,tgk dalam cermin tu cantiknyer..knp mummy xpakai baju camtu?

Mummy...mummy..

Ok,daddy dah penat..skrg turn che de lak temankan saya.

Akhirnya daddy jugak yang kena cari saya,jom balik...

ayooo,sape punya anak ni yer???

Che Ngah n che de masukkan balik saya dalam stroller..

HIhihihiiii..bergambar dengan gegirl cantikkk..

Eeee..Darwisy,awak tgk ape tu????haippsss...

Dah,jom balikk..sampai tertido saya tau..letih sangat berjalan.

Note : Sejak Darwisy dah leh jalan dan berlari ni makin malas mummy nak bawak darwisy kuar p shopping..Nanti shopping ntah ke mana,darwisy ntah ke mana.huhuhuhu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...