"Rakan Baik"

11 March 2013

Rindunya pada My Permata Hati Intan Payung..muah..muaaahhh..

07/03/2013,Khamis hari tu balik kampung jap..Adam darwisy dari awal lagi tersenyum je bile cakap nak balik kampung...Sangat la die suka cz kat kampung ramai yang akan dukung,main2 dengan die dan bawak die jalan2 naik motor..huhuhuhu..

Sepatutnye semalam kami balik ke Shah Alam balik sama2 tapi Fatin a.k.a pengasuh Adam darwisy kena ambik BR1M tu hari khamis ni.So,terpaksa la tinggalkan Darwisy sekali kat kampung atas permintaan nenek dan atuk darwisy.Memang berat hati nak tinggalkan tapi mengenangkan kegembiraan Darwisy bile ramai yang melayan die..huhuhu,so khamis ni Daddy akan bawak darwisy ke Shah Alam balik..harap semenya ok...

Mummy rindukan adikkkk....cepat la balik,sayang..
Darwisy suka main kat celah2 sini..rindunyaaaa...
Almari TV dah jadi almari mainan Darwisy,..wajah kesayangan mummyyy..

Note : Tak sabar nak tunggu hari khamis,harap minggu ni cepat berlalu..

4 comments:

Atia Adina said...

ala...siannya mummy....kejap jer khamis tu...sabar ek

iera said...

huhuhuhu..tak sampai sehari ni pun dah rindu sgt2 ni..dah 5 6 kali cal ke kampung..sob..sob..darwisy selsema.rase nk terus je balik tgk die..huhuhu

miezaniera said...

ala tomei2 darwisy... sabar ye mummy..darwisy pn rindukan mummy tu ;p

iera said...

huhuhhuhuhu..rinnnddduuuuuuunye Adam Darwisy....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...