"Rakan Baik"

20 March 2013

Adam Darwisy dan Celak

Ni cite budak dah sgt bosan dan inilah padahnya tinggal dgn org perempuan je.Orang laki die sorang kat rumah tu..Nak buat camne...Dah pandai pakai celak,mujur xsempat pkai lipstik..tp kat rmh nenek die dah habis 1 batang lipstik dikerjakan,tak sempat nk snap gambar je..

Kekdahnye tiap2 hari duk tgk mummy,che de dan che ngah bersolek..die siap tunggu depan cermin tu skali cz takut kena tinggal..sebab die dah tahu klu bersolek tu mesti nak kuar..hihihihi.

Ni hasilnye masa mummy kuar kje,tinggal dengan che de je..che de duk masuk kat dapur.Darwisy duk diam2 dalam bilik.Bukak je pintu ni la hasilnye,so..mintak maap la kat che de ye..celak yang die baru beli tu dah hancus dikerjakan budak tecik ni...

Yea..yea...siap tepuk tangan lagi tu

Ni la kekdahnye pakai celak dah jadi celoreng askar..
Note : Daddy,sila ambil perhatian yer....

13 March 2013

Adam Darwisy tgk POLO



Kami tengok dari jauh je..cuaca panas  lagiiii..






Note : Ni kawasan Polo / Kuda DiRaja kepunyaan Sultan Mizan.Terletak di Kg.Wa,Dungun.

12 March 2013

Adam Darwisy @ Pantai Teluk Bidara

Seronoknya Adam Dariwsy dapat melepaskan geram main pasir pantai..hihihi..sebelum ni nak main pasir asyik tak bleh je...hihihi..layan gambar je la..

huhhh..tak sabarnye nak main pasir...cepat letak saya kat bawah..
Sabar dulu Darwisy,nnti jatuh..
ayah long,darwisy nak main..

main,lari2 dengan abg qalif..


wah..best ni..cakau..jgn tak cakau..
adussss..tertanam kaki sendiri la..

note : seronoknye tengok darwisy hepi,..

Seronoknye ke Putrajaya

vroooommmmm....

sibuk tengok orang je,..

Darwisy tengok ape tu kusyuk sgt?

Oooo...ni la rupanye

Daddy,Darwisy tak nak main car lagi..nak turun...

Mak su temankan Darwisy

Banyaknya mainan..

Saya suka yang ni..

Daddy,plzzz..Darwisy nak..

Yess....dah dapat

Eeeee...ape tuuuu

Saya tak suka kucing....

Daddy tengah bayar

Ajak nenek dan che ngah main sama-sama...


Note : Nanti kite pergi putrajaya lagi ye daddy...

11 March 2013

Kek Adam Darwisy Warna Pink

Saya tetap suka main ball

beli kek warna pink sbb dah takde pilihan..hahaha

Separuh je habis.mujur beli kek kecik je

note : Makan dgn family je kat depan rmh mak.Daddy n Mummy sama2 buat burger special untuk semua..gambar lain sensor cz tak pkai tudung.gambar bugger dlm henset daddy..

Rindunya pada My Permata Hati Intan Payung..muah..muaaahhh..

07/03/2013,Khamis hari tu balik kampung jap..Adam darwisy dari awal lagi tersenyum je bile cakap nak balik kampung...Sangat la die suka cz kat kampung ramai yang akan dukung,main2 dengan die dan bawak die jalan2 naik motor..huhuhuhu..

Sepatutnye semalam kami balik ke Shah Alam balik sama2 tapi Fatin a.k.a pengasuh Adam darwisy kena ambik BR1M tu hari khamis ni.So,terpaksa la tinggalkan Darwisy sekali kat kampung atas permintaan nenek dan atuk darwisy.Memang berat hati nak tinggalkan tapi mengenangkan kegembiraan Darwisy bile ramai yang melayan die..huhuhu,so khamis ni Daddy akan bawak darwisy ke Shah Alam balik..harap semenya ok...

Mummy rindukan adikkkk....cepat la balik,sayang..
Darwisy suka main kat celah2 sini..rindunyaaaa...
Almari TV dah jadi almari mainan Darwisy,..wajah kesayangan mummyyy..

Note : Tak sabar nak tunggu hari khamis,harap minggu ni cepat berlalu..

Selamat Pengantin Baru Ain dan Sopi





Sebenarnye diorg kawin 10 Febuari 2013 lagi,masa cuti raya cina.Tapi tak menyempat nak copy gambar ni dari camera sebab banyak faktor..mak xsihat,anak tak sihat,kakak bersalin dan memang dasar pelupe..hahahaha..so,alang2 dah ingat ni baik update je kan?so,tunggu je la..banyak sangat lagi yang akan diupdate nnti..looorrrrr..

note : Pengantin lelaki sepupu yang sangat rapat dari kecik lagiiii...Pengantin perempuan lak kawan baik daripada uitm...so,akhirnye dah jadi sepupu...hihihihi..suka..suka..suka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...