"Rakan Baik"

04 February 2013

Gambar Adam Darwisy di KPJ Selangor

lemah je badannya,asyik tido je masa mula2 admit
Tanda masuk wad Darwisy,tapi tak nampak.hihihi..

Pagi sebelum ke unit fisioterapi untuk sedut kahak.

Budak yang bosan,asyik main bawah meja tu je dan jatuhkan kerusi.

Setiap 4 jam kena sedut gas ni..dah mengantuk plak si kecil ni..
dah bosan main ball,die tgk tv..bosan tgk tv die main ball lagi..dan..camtu la..setiap hari.
Daddy bawak saya main kat bilik mainan wad..habis saya terbalikkan mainan.
Ape benda ni??camne nak mainn???
Ni satu2nye gambar saya waktu g AEON bukit Raja.Mummy tak sempat nak snap gambar lain cz asyik mengejar saya je.Ni gambar kat dalam kenny rogers,orang sibuk makan ayam,saya sibuk makan batu kat tepi meja tu..

13 comments:

MAMASUE said...

siannye...sedih bila tgk anak2 tak sihat =(

iera said...

mamasue : lagi sedih masa tgk die kne fisio tu..rase nak terus bawak lari jer..huhuhu

anis said...

moga adam darwisy sihat2 aje lepas ni..cian mummy.. bertabah la yer.

anis said...

moga adam darwisy sihat2 aje lepas ni..cian mummy.. bertabah la yer.

iera said...

kak anis : Alhamdulillah,Allah sentiasa beri kekuatan lagi untuk menghadapi semua dugaan ni.

aku la... said...

Hero kena kuat..hehehhe

iera said...

kuat sgt..sgt kuat die jerit setiap kali kena sedut kahak..huhuhu

Atia Adina said...

moga cepat baik eh

eT said...

time dia sakit mmg susah hati kan..moga darwisy sihat selalu..

mama_izz said...

teringat abang wathieq waded dulu....sekarang pun abg wathieq kadang2 batuk kene neb jugak....aduhhh risau time dia sakit tp tu la kita kene tunjuk kuat depan diorg....doa moga adam kuatt....

wahida said...

kalau anak sakit, kita pun rasa x senang duduk...

harap cepat sembuh hendaknya...x nak sakit2 lagi dah...amin...

haire kahfi said...

Tahniah, sebab ada perlindungan medical card untuk anak anak.
semoga adam senantiasa sihat selalu

iera said...

haire : hahaha,tak habis2 la ko..kes3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...