"Rakan Baik"

21 January 2013

Hepi Belated Besday Adam Darwisy..

Tanggal 13hb Januari 2013 genap la putera sulong iera berumur 1 Tahun..Sekejap je rase masa berlalu..Alhamdulillah..Adam Darwisy dah ada gigi 8 batang dan dah pandai berjalan dan berlari..Kami tak sempat nak buat makan2 cz Darwisy asyik demam je.So,daddy pun belikan hadiah je la untuk putera sulong kami ni...Apepun thanks ye daddy..Darwisy suka sangat2..tiap2 hari,pagi dan petang darwisy mesti drive car yang daddy hadiahkan tu..

Ni Car pertama saya..tapi yang ni kena kayuh sendiri...

Bile g mydin,saya sangat suka duk dalam troli kecik ni

saya pun suka sgt drive kete daddy..

Daddy sangat sedih bile tengok video ni,thanks che de sebab tolong rakamkan dan tunjuk kat daddy..hihihi


video

 Dan..
 .
.
.
.
.

Inilah impian saya..saya dah dapat car saya sendiri dan saya dah bleh drive sendiri dengan menggunakan remote control sbb kaki saya tak sampai lagi nak tekan minyak sendiri.
Saya lagi suka drive sambil berdiri

tapi saya cuma dapat drive kat dalam rumah

kalau lah daddy ada..mesti daddy dah bawak saya drive kat luar

"cepat la balik daddy...,Adam Darwisy rindu daddy sangat2..Darwisy dah tak demam..Darwisy nak main car dengan Daddy.."

Nota : Alhamdulillah..Mummy dah bawak Adam Darwisy pergi klinik untuk injection umur setahun.Adam Darwisy sangat baik coz tak nangis dan semoga tak demam jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...