"Rakan Baik"

16 October 2012

At Sunway Piramid

Gambar ni dah 3 minggu lepas punye..tak tahu kenapa cam malas je nak update dan bergambar..So,gambar ni diambil sewaktu mula2 sampai dan masa nak balik jer..yg lain sibuk shopping dan berjalan2..xdenye shopping sakan,beli ape yang perlu dan mampu je coz dah tengah bulan ni..

Layan je la gambar2 ni :-


Ni masa mula-mula sampai,daddy bawak tengok orang main luncur ais

Dekat skit lak cz darwisy baru bukak mata..

Ni masa dah nak balik,Darwisy takut kat itik besar tu..

Makin kuat si kecik ni menangis,dah..dah..jom balik..

note : Time daddy datang je la leh pergi jalan2 pun cz kalau harapkan iera nak berjalan,takdenyer..huhuhu..tak nak la..tak suka jem...

3 comments:

Atia Adina said...

ish mama ni....leh lagi posing time darwish takut ngan itik tu

Eliss Mie said...

seronok laa dia dpat jumpa ayah dia yer.

wahida said...

ekekek...comel je darwisy tu takut kat patung tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...