"Rakan Baik"

03 October 2012

Anak Jepun mai mana lak ni??

Mak su Darwisy ni baru je keje.so,nak la beli baju raya kat anak-anak buahnye buat kali pertama.
Sekali dibelinye baju jepun zaman perang lorrr...habikk koo...

semangat betul mak su pakaikan baju jepun ni kat Darwisy.

haiiippp...arigato...muka pelik sebab tengok seme orang gelakkan saya

apepun,time kasih mak su sebab belikan saya baju...

note : pakai kejap je,tak smpai 30 minit,darwisy mengamuk nak bukak.

6 comments:

Atia Adina said...

muka dah macam muka jepun....pkai plak baju jepun....dah macam anak jepun dah

iera said...

atia : hahaha..mata sepekk..

Eliss Mie said...

ni anak jepun sesat nama dia :) comel :)

Azera Aziz said...

Salam...

Comelnya...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join GA dari Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

iera said...

kak eliss : hahaha..tu r pasal.seme org gelak.sebijik cam anak jepun kan?

iera said...

azera : tq..i u skali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...