"Rakan Baik"

21 November 2011

IeraWady Kini..

Dah lama sesangat tak update blog ni..hihihihihi..
Sejak berbadan dua ni,memang malas nk berblog..tak tahu la kenapa mgkin sebab tak banyak gambar2 yang menarik dan memang malas nak bercerita..chewah..hahaha (cam la org nk sgt baca blog iera ni kan?)kih..kih..kih..

Hari 21 Nov 2011..dah genap 1 Tahun 2 Hari kami kahwin..Anniversary kami pada 19 November 2011 dah 21 November tarikh bertandang ke rumah mertua..Tapi..apakan daya,kami berjauhan..so,anniversary pun hanya diucapkan melalui henset je la..huhuhu..sedih tapi kena tabah..(kesian baby,doktor cakap klu mummy selalu sgt nangis nnti baby pun selalu nangis..huhuhu)..takpe,iera kena tabah..kena kuat dan perlu banyak bersabar..Kini kandungan iera dah masuk 31 minggu 4 hari.

hmmm...tak bleh sedih2..ni gambar2 terbaru yang iera ambk masa kandungan 6 bulan dulu kat putrajaya..Gambar yang 8 bulan ni tak ambk lagi..huhuhu..

layan jer la...

so sweet..dah lama tak bergambar camni..

Masa ni betul2 takde mood nak bergambar..kami sama2 tembam kan?hehhehe..bab kata en suami,die takkan bagi iera tembam sorang2.nnti kami diet sama2..hihihi..

Cubaan untuk menimbang berat..hihihi..sama berat je kan?

En suami nak buat ala2 titanic gemuk..hehehehe..huduh betul kan?tp bagi kami tu antara kenangan manis waktu2 bersama.

Walaupun mata iera terpejam,takpe la..kata en hubby kite buat gaya titanic sama2 dengan anak kite..sbb tu tangan duk kat perut.hahaha

Ni la my sis yang duk ajak bergambar,katanya nak buat kenangan.hihihi.thanks sis..
kecik je kakak kan?hihihi..mmg selalu2nye org ckp iera yang kakak.umur kami selang sorang setahun je tau..

Ni muka org yg dah penat..waktu ni dah dekat pukul 1 agaknyer..ngantuk..

My hubby dah pimpin ajak balik tido..dah penat...

Ni je la..gambar2 kami...dah masuk 9 bulan nnti baru update balik gambar.hihihihi..

note : sekian...sekarang duk fikir nak bersalin kat hospital bersalin mane lak...kalau balik tganu mgkin ke KMC,Kuantan untuk bersalin..tapi kalau tak sempat,p je hospital goverment yg berdekatan..asal semuanyer selamat..aminnn...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...