"Rakan Baik"

20 June 2011

Kenapa dah lama tak update blog???


Kenapa??
Sebabnya buat masa ni iera betul2 takde idea dan perasaan malas nak berfikir sedang bergabung menjadi satuuuu (1)..
Sekarang ni duk melayan pening n mabuk jer..badan pun dah rase lesu..nak mengupdate blog pun jadi malas..tp mengintai blog2 kawan sungguh rajin..syok je tgk blog kawan2 yang lain..tp kenapa saya berperasaan terlalu malas yer?padahal ade je cerita yang nak dikongsikan tp ????urm....tak tahu laaa...
note : mengomel sorang2 dalam hati..

6 comments:

Sarah Syazwani said...

pembawakan baby kot...xpela nt bila dh x penin lehla samb tulis blog

iera said...

kak sarah : huhuhuhu..tu r..mungkin r kot.sekrang ni mmg malas sgt2.yang tahu nak baring jer cz kepala pening sgt2..

ASHIKIN said...

sy dulu pun cam tu gak..ms mula preggy dl...
tgk pc nak termuntah je..hehehe
sabo2 kk

iera said...

ashikin : betul2..mmg takleh tgk pc lama..tgk tv pun takleh lama msti rase nk muntah n pening kepala.huhuhu..anyway thnks for ur advise

*Miss Syahnia* said...

dear, tahniah yea ;)

oh kg akak kat kat situ ker
untungnya dpt ltar blakang
pantai biru hijau tu..hihi


take care kak

aku la... said...

sok dah kuar isinya ok la tu.hehe sabo ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...