"Rakan Baik"

30 June 2011

Menunggu (Aishiteru)

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…
*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan
reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali
kembali ke *)

20 June 2011

Kenapa dah lama tak update blog???


Kenapa??
Sebabnya buat masa ni iera betul2 takde idea dan perasaan malas nak berfikir sedang bergabung menjadi satuuuu (1)..
Sekarang ni duk melayan pening n mabuk jer..badan pun dah rase lesu..nak mengupdate blog pun jadi malas..tp mengintai blog2 kawan sungguh rajin..syok je tgk blog kawan2 yang lain..tp kenapa saya berperasaan terlalu malas yer?padahal ade je cerita yang nak dikongsikan tp ????urm....tak tahu laaa...
note : mengomel sorang2 dalam hati..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...