"Rakan Baik"

26 May 2011

Lelong Tiket Masuk Ke Sunway Lagoon.


Ni la Akibat tak plan awal2.Alkisahnya 28 May ni kami nak berpindah.So,memang tak dapat la nak pergi bersuka ria kat Sunway Lagoon ni.akhirnya membazir je tiket ni..So,kepada sesiapa yang berminat leh la hubungi iera.Kami Jual RM50 Satu Tiket..ade Dua(2) tiket.

Tak pernah masuk lagi Sunway Lagoon ni..So,tak reti sangat nak citer..kat tiket ni tulis For All PARKS..

Waterpark + Amusement Park + Wildlife Park + Extreme Park + Scream Park.

Valid On 28 May 2011..

Siapa Cepat,die dapat..

2 comments:

mamasue said...

igt nak beli dah td...terlupa plak ahli keluarga i ade 4 orang...hehehe

iera said...

mamasue : tu pun untuk adult je mamasue.kakak beli untuk kami 2 org,tp last2 plan nak kena pindah rmh dulu plak..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...