"Rakan Baik"

31 May 2011

Lapar..Lapar..dah Lapar Lagi..


Tolong laaa....kenapa asyik lapar sangat ni???baru je 5 minit td makan,lapar lagi...padahal rasenye tak berhenti2 lagi menguyah ni..kadang2 makan nasi je jadi nak muntah.,.tapi kadang2 nak sgt makan nasi..macam2 dah makan ni..dah tahu nak makan camne dan nak makan ape lagi..
Tolonglah kawan2ku sekalian yang ade pengalaman tu kongsi kat sini dan mungkin kalau2 yang ada resepi2 best waktu pragnent tu berkongsi disini..Anak saya ni kuat makan agaknya(dan..dan..baby jugak dapat nama.hihiihi)
Pastu nak tanya dalam masa 2, 3 bulan ni memang tak boleh nak mengurut ke?Bahu ni asyik terasa berat je..angin satu badan..hampir setiap malam terjaga sebab dari aras pinggan hingga kaki kanan dan peha kiri jadi cramp..nak sapu ubat kat perut n pinggang takut takleh sebab mak cakap takut nanti baby panas..so,iera sapu je la kat betis..(kadang2 nangis gak sebab sakit sgt tapi mata tetap pejam sebab ngantuk..hihihi)

10 comments:

eT said...

letak minyak ubat tp jgn myk panas...
jgn urut kt perut...baby kecik lg tuh...

iera said...

iera letak minyak yu yee cap limau yg org pkaikan kat baby tu kak et..tak tahan la bile dah cramp malam2..huhuhu

k.mus said...

minum susu mengurangkan cramp...

iera said...

kak mus : kak ros pun ada nasihatkan minum susu sblm tido..pastu baru ok skit..huhuhu

Sarah Syazwani said...

byk2 sabar ye ira..ni mmg dugaan..ade org kata xleh urut..ada yg kata leh urut tp jgn kt perutla

wahida said...

banyakkan minum susu tau!! susu tu yg elak kan cramp...

jaga diri bebaik ye...

~izan~ said...

nak urut bley je dik tp jgn la urut perot,bahu takpe,jauh perot dgn bahu tu hehehe...

iera said...

Thnks kakak2ku sayang,iera dah cuba makan nasi dan minum susu sebelum tido skrg ni.Alhamdulillah dah tak cramp sgt dah..thank you so much..hihihihi

UncleSeekers said...

lapooorrr

iera said...

uncle : hahahha..uncle pun lapor gak ke?hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...