"Rakan Baik"

08 March 2011

Singgah Hailam Kopitiam

Selamat Hari Wanita untuk semua wanita di Malaysia ni..hihihihi

Sebenarnye nak cite pasal khamis minggu lepas lagi kami pergi ke Hailam Kopitiam Seksyen 15,Shah Alam.Alkisahnye kak nuzie yang nak pergi bayar duit ketenye..tapi kami plak yang nak ikut sekali...hihihi..(bese la..ubah angin skit..asyik makan kat kafe menara ni jerk..sakit tekak nak menelan benda yang same jerk.)



Hari ni iera,kak bai n kak ros jadi VVIP tau.Semua pakai baju kaler PINK UNGU..
duk kat belakang..
Pink lagi tu kete kak nurzie..hahaha
Ni la tuan punye ketenye..yang pakai tudung coklat tu k..yang sebelah tu kak Mira selaku pembantu Kak Nurzie..wahahaa..
Sebelum makan,buat la star jap..
Sebelum pape..minum duluuu...ni milo kak bai punyer..kawww punyer..
Laksa...best gak laksa ni..kak bai punye order jugak laa..
Geng..geng..ni la mee kari.. i like it..hihihi..best...
Ni nasi lemak istimewa..mmg best..ayam perciknye pun besar..besaaaarr punyer
(kak mira,kak ros n kak nurzie punye order)
ha...tengok kak ros makan tu..memang menyelerakan kan??sodaaapppp...

nota : thanks kak nurzie sbb bawak kitorg keluar makan..hihihi..

7 comments:

roszz said...

memang sedappp...malu yer...mcm jalan2 cari makan lak hehehe

miezaniera said...

milo ais dinosour nama dia tu..sodappp...

iera said...

kak ros : sedapkan?hihihi..hehhee..leh la kite buat rancangan jalan2 cari makan kite sendiri nnti.hehehhe

iera said...

kak bai: sodapp erk?bile nk g mkn kat situ lagi?iera nk try milo dinasour ni lak..hihihi

army4war said...

ha ah sedap nasik lemak ayam rendang tue kekeke.. thx ella..!! next time kita jalan2 cari makan lg key hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak lazat tu..terliur pulak kak eliss pose2 ni..

iera said...

kak mira : hahhaa..mmg sodapp..hihihi

kak eliss : bukan nampak je sedap kak..memang sedappp..hihii..tp chicken chopp die kami tak minat..hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...