"Rakan Baik"

10 March 2011

My Little Baby Boy..

Yea..yea..dah dapat 2 orang nak buah..yang kakaknye nama Nur Syafika Najwa dan yang adiknya takde nama lagi..sian baby boy ni kan?so,buat masa ni panggil je baby boy dulu..hihihi..alaaalaaaaa...tomei2nyer..hihihihi.

Ni kisah Syafika masa kecik2 dulu..klik sini.

Layan je gambar2 baby boy yang baru berusia 3 hari ni...

tengah tido lagi..

saya lapar la..tengok rambut saya,terpacak kan?


ok..sekarang saya dah buka mata..sepet lagi mata saya ni kan?huhuhu..

Ya Allah,indahnya ciptaanMU..

Ni ayah Chik saya,ayah Chik nak ambik berkat sebab ayah chik pun dah tak sabar nak jadi daddy jugak..anak ayah chik nanti boleh la jadi kawan saya.hihihi

Eh..eh..nape kak yong saya duk kat celah kerusi tu??Oooo..kak yong saya merajuk ye sebab semua orang nak main2 dengan saya.

Ambik gambar dekat,cantiknya kak yong saya..mata besar..



Nota : Semoga tak lama lagi..baby boy dan kak yong dapat sepupu baru k..doakan chik dan ayah chik dapat baby gak tau..hihihi

4 comments:

syusye said...

comeynya..
semangat btoi...

iera said...

syusye : thnks sura..hihihi

Atia Adina said...

comey...lebat rambut dia....hehehhe

iera said...

atia : hihihi,thnks Atia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...