"Rakan Baik"

14 February 2011

IKEA

Wahh..sungguh seronokkk..hehhehee..

Hari dan masanye tak boleh cerita..ekekkee..iera,kak bai,kak Mira dan Kak Ros ke IKEA untuk survey barang2 rumah..

Memang cam dah nak giler tgk banyak giler barang2 rumah..sungguh dasyat..kami pergi dengan duit RM50 jer..nah ambik ko..cakap nk window shopping jer...huhuhuhu..makkkk,tak sanggup betul..lepas ni nk bawak en suami datang lak la..

cube teka,ape yang diorang buat?
Minat sgt cermin ni tp sabar jer dulu..bawak en suami datang leh la free..hehhehe

Semua gambar2 cermin jer..gambar2 barang lain dah tak sempat nak snap sbb duk kusyuk pilih barang tap tak beli pun..wahahahhaaa...

Nota : Thanks kak Mira sebab jadi pemandu pelancong kami..lepas ni leh la g jalan2 lagi yer..hehehe

10 comments:

miezaniera said...

hahahaha mmg gile..seb baik tk gile betui2..kalo byk duit lagi gila rasenya ;D

army4war said...

klaka... semua muka mcm nak gila ari tue... nasib masih ada pedoman lg kekekeke

~izan~ said...

wah,hari dan masa xbley bgtahu yer? nmpk gaya masing2 mcm gaya nak g opis hehehe...si bai tu dok tgk cermin ek? eh ye ke bai tu?hehe..lawa dah tu bai weh hehehe...

akak yg jauh ni pun rasa nk bwk lori je kalau g IKEA tp apakan dayasewa lori tu lg mahal dari barang nak dibeli hehehe

iera said...

kak bai : tu r..muka iera dah pucat dah ahri tu sbb dah kepenatan..tau knp penat????sebab tgk saje..tak leh beli..whahhaa

iera said...

kak mira : hihiihi..still ade pedoman lagi sbb lepas ni nak dtg lagi..wakakkaa..

best sgt karipap tu..3 keping iera makan sekali gus..hehehe

iera said...

kak izan : wahlalalahhh..hiuhihihi..mane ade..kami ni gadis sopan..sentiasa berbaju kurung tau..ekekeke

Anonymous said...

waahhh..seronoknyer..ni mesti time keje...
bagus3...cukup bulan amik gaji yer...

eT said...

huhu...sonoknyer deme...

syusye said...

jom msuk contest...
http://cikpsiko.blogspot.com/2011/01/contest-comelnye-berbaju-kurung.html

Mat Ganu said...

wah, bestnyer shopping..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...