"Rakan Baik"

28 February 2011

Bile dah "Bosan"..Ape Qasrina buat?

Sabtu dan Ahad hari tu,tiba2 rase bosan duk rumah..nak balik kampung tiket dah habis (flight n bus)..sedihnyer..tiba2 dapat masej dari mama Qasrina...

mama Qasrina : iera,esok rase2 busy tak?
iera : Urm..tak tahu lagi kak..knp?
mama Qasrina : jom kite pergi ofis nak?
iera : Ala..iera takde keje sgt kak kat ofis tu..
mama Qasrina : Skrin iera dah siap ke?yang 0.4 tu?
iera : kalau nak ikutkan mmg la tak siap sepenuhnya lagi..huhuu
mama Qasrina : Haa..jom la pergi siapkan keje iera tu.akak pun ade keje gak yang nak
kena siapkan ni..
iera : (dalam kepala otak masa tu rase cam nak layan citer2 korea yang tak habis
tgk lagi dalam leptop tu..hehhehee)
....errr..urmm..baiklah..esok,nak pergi ofis
pkul brp?
mama Qasrina : Pukul 8.30 camtu...
iera : Ok..papepun roger balik esok k.(Fikir2 balik : bagus gak leh tambah pendapatan
bulan ni..hihihihi)


Pagi Sabtu dan Ahad tu memang betul2 malas nak bangun bersiap pergi pejabat..huhuhu..Tapi disebabkan dah niat nak "tambah pendapatan" bulan ni dan dah tahu mesti kak bai bawak Qasrina datang ofis..so,aku gagahi jua..wahahahaha..

Ni la aksi2 Qasrina bile dah bosan menyebabkan aku tak Bosan melayan kerenahnyer..tipa2 masa duk gelak tgk telatah Qasrina..hahahaa..

Ayat qasrina yang paling best ...

Keadaan : sunyi dan senyap

Tiba - tiba............ Oooooo...kak Iera..(panggilan dari Qasrina)

buatkan iera dan kak bai tergelak je dengan Qasrina ni..hahhaha..

Layan je aksi2 kelakar Qasrina....

Qasrina dah start swimming kat atas lantai..


Qasrina dah halau iera,die lak nak duk kat meja ni siap tengok coding skrin lagi..
wa caya sama lu Qas,lepas ni leh jadi programmer cam kak bai la..wahahaha


Dah bosan buat coding,Qastina mula swimming kat atas meja lak..yang paling bestnye swimming betul2 depan monitor PC tu..hahahahhahaa..



Nota : Memang betul2 berbaloi datang OT weekend ni sebab keje siap dan terhibur dengan
telah Qasrina.hahahahaa...

kepada mama Qasrina : lepas ni kalau nak ajak iera OT lagi Boleh tapi dengan Syarat
kena
bawak Qasrina sekali tau..hihihi

9 comments:

army4war said...

kakakak sexy nye aksi2 qah... kakaka

miezaniera said...

huhuhu..mmg tak dok diam budak nih..sebbaik ade ira rajin layan dia..kalo tk sain dia tkde kawan hehe
tp dia ckp tknk jd programmer..diank jd doctor la ira hehe

syusye said...

ha ha ha....
aksi 18sx

iera said...

army4war : hahahaa..tergoda ke?wahhaha

iera said...

miezaniera : hahahaa..die bosan tu kak bai..sian qas... kan?hihii..

iera said...

syusye : tak cukup umor takleh tengok..bahaya..hahaha

aizuemi said...

dia nk jadi doktor gigi la aritu dia gtau

iera said...

aizuemi : qas,ade bakat terpendam kak zue,semua bidang qas leh masuk..hihihihiii

wahida said...

suka tgk kalau budak pompuan rambut curly..

hai dear, thanks drop by my blog, awat x follow sekali? x pe, biar saya yg follow dulu, saya tunggu tau!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...