"Rakan Baik"

19 January 2011

Singgah Sebentar di Teluk Cempedak..

Dah lama tak update blog ni..bukan sbb takde cerita yang nka dikongsikan tp masih cari mood..biasanya baru lepas balik kg..mood pun masih tertinggal kat kg..huhuhu..

Malam ni berangkat balik ke kampung lagi jumpa suami..huuuyyeeeeeeeaaaa..hehehehe..suka..suka..suka... sgtttt..

(tiba2 teringat kat suami yang duk sorang kat rmh)..sian die..

Ni gambar seminggu selepas kami kawin..waktu tu,en suami nak hantar iera balik ke Shah Alam.Singgah dulu kat Teluk Cempedak untuk jumpe adik sepupu yang baru je kawin 2 hari selepas kami kawin..

tak banyak sgt gmbr sbb mls nk bergambar..muka pun masih kepenatan..en suami je yang rajin ambk gambar.tu pun gmbr dlm kete jer..sbb iera malas nk kuar..




Nota : hari yang paling malas nk bergambar..

3 comments:

ijatnuar87 said...

hehehe...alahai,romantiknyer,hehehe

iera said...

hehehe..romantik ke?

izan_cute said...

dik,tq share experience kat entry akak... akak jln2 sini cari mood..mlm2 ni mula la mood ke laut huhu.

g TC yer..knp x bgtahu hehehe...dekat dah tu,bley jumpa (mcm la adik nk sgt jumpa akak hehehe)

take care!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...