"Rakan Baik"

27 January 2011

Pagi2 dah Hanginnn..

sumber gambar dari google..

Huiisssshhhh...nyampah betul la dgn guard2 kat uitm ni..berlagak semacam je..tahu la jalankan tugas tp mane perginye BUDI BAHASA..ni main nk sergah jer..yg ko nk sergah staf nk masuk kje pagi2 tu apehal..yg student duk parking kat parking staf tu ko tak berani nk tegur lak..
Adusss...kan dah hilang mood aku pagi2 ni..

kepada pak guard2 dan mak guard2 UITM..

1) Sila berbudi bahasa sesama manusia terutama warga uitm.(polis kat luar tu pun pndai berbudi bahasa)

2)Sila ukirkan senyuman dan jgn nk berlagak.Kite sama2 cari rezeki kat sini..so,tak kisah la ape jawatan pun..sila jgn nk berlagak.

3)aku dah hangin..dah TAK kisah ko sape jgn smpai aku jadi kurang hormat..

nota : entry hanginn dan tunggu nk meletupp..

11 comments:

azieda razak said...

sabar eira... tak baik untuk kesihatan...

mummychacha said...

err mmg nmpk sgt angin iera pg ni..hmm,dr dulu smpai skrg ada je kisah pak guard n mak guard...

iera..senyum la sikit..ha,kan comel tu..have a nice day okeh!~

iera said...

kak azie : tgh sabar la ni kak.klu tak,mau je iera sound gak guard tu td..huhuhu

mummychacha: mmg hangin sgt2 kak..tiba2 je main nk sergah org cam budak je guard tu..aduyaii..sape yg tak hangin.hehehe..tgh senyum bace komen akak.

mamasue said...

citer lah lagi...iera tgh buat apa yg dia pi sergah tu?

eT said...

ko pos kt wall dato' vc baru la guard baca...kt blog ni xpasti dia baca..huhu

iera said...

mamasue : iera baru nak masuk simpang kat DSB ni kak.bukannye nk parking pun mmg tiap2 hari kakak iera hntar iera kat situ..bleh la die duk tgh2 jalan2 n ketuk2 kete iera..pastu siap sergah kuat2 tye awk nak ke mane ni (klu ye nk tye pun,tye la elok2..tak yah nk ketuk2 kete org ni ckp cam org pekak).iera ckp la nk masuk kje la..kakak saye nk hntr saye..leh la die cakap..ckp la kakak nk hntr jer..lor...?@#$%^&**%^^&^(

iera said...

kak et : tu r..skrg ni baru rase kepentingan fb..huhuhuhu

HaiRe said...

maybe dia tak brekfas lagi tu... tu pasal cam singa daaa...

aku yg perut tough ni pun kena sound sebab parking kat lobby kafe tu... tapi buat dek aje aa kan... sebab aku staf...

lain kali kalau ko kena camni... ko cakap, saya staf... apa apa hal... cakap kat bos saya aaa... sambil berlari lari anak ...

http://haireman.blogspot.com/

iera said...

hahaha..mgkin la kot..

aku pun tak breakfast lagi pagi tu..
Huhuhuu..

Ko pun kne sound ke haire?Mmg guard tu tak kenal ko lagi kot..hehehe

Nor moscow said...

sabar2..nak wat camana? itu mmg sikap manusia biasa..

edy said...

tp muka bdak kecik tu lg garangkn...kecik2 pon da pndai wt muka mrah dh...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...