"Rakan Baik"

05 January 2011

Lagi gambar kawin part 2

Salam..

Rasenye mmg dah lame tak update blog..banyak sgt gmbr yg ade kat hubby kat terengganu nu..huhuhu..bile jumpe je la leh mabk gmbr2 tu..ni antara gmbr yg hubby bawak weekend hari tu..so,layan je la k..


nota : ada lagi beberapa cd yang belum dihantar..tguuu...sesi studio n sekali lagi outdoor belum selesai..insyaAllah,pertengahan bulan ni,iera akan buat sesi studio n outdoor lak..

7 comments:

mamasue said...

mamasue suke gambar last tu...=P

azieda razak said...

comey la dia... ^_^

syusye said...

merajuk ke iera pic yg last 2?

NINIEZANE said...

wah, cntiknye eira...

izan_cute said...

cantik yg baju gold tu..naik seri pengantin hehehe

aku la... said...

heheh senang la tgok blog iera je takyah tgok album..sbb kat sini pun da ade gambor huhuhu

iera said...

mamasue : hihihi..time kasih mamasue.

kak azie : thnks kak azie..pakai baju biasa tak comei ke?hihii

sura : hihihi..tu merajuk2 manja..

kak nini: time kasih kak ninie..

kak izan : thnks kak izan,baju gold tu kire baju rasmi tema majlis iera la..pkai waktu bersanding..yang lain tu cume persalinan je.teringin nk rase kek kak izan..hihihi

kak mas : hihihi..gambar kat dlm album lagi banyak la kak mas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...