"Rakan Baik"

11 January 2011

First Honeymoon..

Sebenarnye dah lama kitorg g honeymoon ni tp baru skrg baru dpt update sbbnye gmbr ade dlm camera en suami..maklumlah hidup berjauhan ni susah skit la nk update ape2 aktiviti kan..huhuhuhu..
Alkisahnye kami g honeymoon dekat2 je la dulu..kami g cameron highland 17hb dec 2010 lepas..hehhehee..walaupun dah dekat 2 3 kali pergi ke cameron tu sblm ni tp kali ni special skit dan kami takkan lupa..hehehe..macam2 kenangan manis dan kisah2 lucu kami kat sini tp 'Biarlah Rahsia'..hehehe...31 Dec 2010 plak semua orang tahu seluruh malaysia dapat bercuti kan?thnks pasukan 'Harimau Malaya'..hehehe..sbbnye dah beri kami peluang untuk honeymoon lagi..Kali ni kami ke Teluk Kemang,Port Dickson tp gambar - gambar kat PD pun ada dalam Camera en.suami..tak sempat nk copy sblm suami balik hari tu.huhuhu..takpe,mgu depan,iera update gmbr yang kat PD tu plak k..hehehe..Tunggguuuuuuuu...

Disebabkan dah lama jugak la kisah ni tersimpan,so iera takde banyak idea sgt nk menaip kat sini..so,layan je la gambar2 kenangan kami ni yer..
Strawberi cheese cake
Ni part yang paling best..dah dapat pilih pasu2 ni dah tak toleh kiri kanan dah..hihihi

Antara kedai yang iera suka..hihihi
Ni la antara barang2 yang en hubby belikan untuk
panaskan badan kami waktu keluar jalan2.huhuhu..sejuk seyes..

Pemandangan kat kedai teh boh..sejuk mata memandang
Ni la ladang strawberi..best..mkn strawberi segar suap2..hihihi
Jadilah seperti kaktus,cantik dan cute sgt tp berduri..duri itu untuk melindungi diri..
Susah betul nk cari kedai steamboat yang halal kat sini..tup..tup..jumpe kedai steamboat JIN ni..
No..No..kedai ni hanya untuk JIN je yang leh makan tau..huhuhu


Nota : tak kisah la ke mana dan sejauh mana pun perjalanan kite, jika bersama yang tersayang pasti lebih membahagiakan..

10 comments:

izan_cute said...

wah,seronok g tmpt sejuk2 lps kawen ni hehehe..

ijatnuar87 said...

sejuk lagi ek cameron skrang...dulu pegi tak sejuk pom...

iera said...

kak izan cute : best gak kak..hihi..tp kesejukkan kadang2 tak best gak.

ijat : mase iera pergi tu kan musim hujan.

ijatnuar87 said...

owh...patut la sejuk,hehehe

syusye said...

syoknya g honeymoon..nk ikut..ha ha ha...=p

iera said...

ijat : hehehe..ye la ijat.sejuk sgt2,pkul 12 tghri pun sejuk lagi tau..gegegee..

syusye : sura pun nk honeymoon gak erk..cepat2 la ajak syed kawin..hehehe

k.mus said...

akak pun nak gi lg.. tp tunggu baby kuar dulu hehehe ;)

wANieYZ said...

best nyer gi honeymoon..huhuhuh..

azieda razak said...

wah... seronoknya...

iera said...

kak mus : hehhee..nti leh la g bertiga.hehehe

waniey : setiap hari adalah honeymoon?hahhaa..apakah?

kak azie : seronok sgttt..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...