"Rakan Baik"

24 December 2010

Kunjungan Seorang sahabat



Salam..

Hari ni betul2 hepi sebab dikunjungi oleh sorg sahabat lama yg baik sgt..hihihi..
dah alang2 borak tye la plak pasal blog..rupenye kawan aku ni dah berkurun tak update blog die..so,ape lagi,aku pun bg la cadangan n tolong die update blog..(hihihii..betul2 cam takde keje..sorry bos..kje dah siap..)

So,sape2 yg nk ziarah blog kawan iera ni..bleh la ke blog die k..bagi la support untuk kawan2 kite..
http://applipciousckay.blogspot.com/

Sempat lagi tolong buatkan header untuk kawan..hihihi

nota : saya suka kawan saya sbb kawan saya baik..

1 comment:

NINIEZANE said...

dia pn tlg watkan banner utk saya jgk tau...tk percaya? tgk cni...http://niniezane2009.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...