"Rakan Baik"

21 December 2010

Next...iPhone4..


Urm...dah mula bosan pakai nokia n97 ni..cam nk campak je..ntah pape je tiba2 bateri tak ok..(salah aku gak p pkai charger tak ori)..tiba2 je akses internet..aku tak bukak pun internet weh..hah..dah alang2 asyik die nk akses internet jerk baik aku ambk iPhone4 je plak..tp n97 ni aku nk bg kat sape erk??ke nk track in jer?hehehe..tak nak la..sayang weh..tu hadiah pertunangan tu....simpan je la buat koleksi kot..Henset en suami pun dah tak ok..ni yg buat aku makin nk cepat2 ambk iPhone4 ni..hihihiii..nnti pakai same2 dgn en suami..
Tungguuu..ade masa n duit cukup..aku ambk iphone4 lak..tu pun klu masih berkenan..nak pakai pakej digi ke maxis erk?..tp aku ade gak niat nk pakai sony..urm..ape pendapat korang???

nota : sekadar nk tye pendapat..

5 comments:

eT said...

beli2...pastu bg akak pinjam..hehe

ijatnuar87 said...

hehehe...banyak pilihan...kalu nak beli,baik survey dlu kelebihan & kekurangan enset tu...kalu nak kelebihan tenet,beli la iphone....kalu stkt nk msg & kol,cari sony je dh ok...HTC HD7 ok gak,hehehe

Atia Adina said...

iPhone4...wow...mesti best....

iera said...

kak et : hehehe..tgu duit cukup dulu baru leh beli lgpn kne tgu en suami dtg sini dulu baru leh g low yat..hehhee..leh la beli 2 terus..nnti kite bg pinjam k..

ijat : dah survey ijat tp still teringin jugak nk pkai sony..tak thu la bile..

atia : tak thu lagi best ke tak atia sbb untie tak beli lg..baru mengidam jerk..

ijatnuar87 said...

sony aper?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...