"Rakan Baik"

09 November 2010

Suasana di Bilik Meeting JPSA



Tepat jam 9.00 AM tadi kami dah siap2 duk depan bilik meeting utama..Macam2 isu yg dibincangkan..daripada SIMS HEA ,HEP,INTAKE, ICRESS dan RES_TAMPLATE..Walaupun hari ni meeting bulanan jabatan aku tp sempat lagi kak mira buat tema meeting kali ni..iaitu warna BIRU tp serius aku tak thu menahu pasal tema ni..tiba2 je semalam masa nk iron baju,aku rase dah lama sgt tak pkai bju biru ni sbb tu aku pkai..alih2 seme org pun pkai baju biru..rupenye ade tema..hahahha...(Baju biru ni adalah baju raya sedondon pertama yang wady belikan semasa tahun pertama kami bercinta..bermakna dah 5 tahun la usia baju ni..hihihi..cam tak caya lg 9 hari kami dah nak kawin..)


Malas dah nk citer..layan je gambar2 yg sempat aku snap curik2 tadi..(sorry bos..hehehe)


Ni tgh sembang ke bincang hal system?hehehe

Pening betul kepala kak zue...kak ros lak cam pikir panjang jer..hehehe.. duk mikir ape tuh?hehhe..

Dah alang2 cakap pasal jabatan baru la teringat nk upload gambar yg dah berkurun duk dlm simpanan aku ni..hehehe..gambar majlis hari raya hari tu je pun..

pic 1

pic 2


10 comments:

eT said...

hahaha...hihihi..huhuhu

iera said...

wah..cepatnye kak et komen..hahahha

Kancilbiru said...

wahh macam pakat pulak yer..

Atia Adina said...

eh....9 hari lagi.....ni mesti ngah menghitung hari ni kan????

Sarah Syazwani said...

masing-masing bkn dgr pun meeting tuh..wat hal sdrik jek..hahah

iera said...

kancil biru :mmg diorg pakat pun kak niza..kami ni slu buat tema..hahaha

atia : hehehe..dah makin dekat ni,dah jadi menghitung hari jugak dah..sbb dah mule berdebar2..hehhe

kak sarah : haha..mmg pun..kak sarah ni cam tak biasa lak..lalala~~

roszz said...

ira...fkr la...hehe pandai ek kenakan kak ros...

iera said...

kak ros : hehehe..biasa la tu kak ros..hehehe

azieda razak said...

meeting ke tue??
suma cam dok pakat berbual je...
hihihi...

iera said...

namenye meeting..tp diorg duk bg pendapat masing2..tu duk berbincang la..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...