"Rakan Baik"

12 November 2010

Jemputan Raja Sehari

klik pada gambar untuk tumbesaran..

hahaha..kecik bebenor la plak kad ni..takpe la..jnji ade gambar kad..

Pagi2 esok dah nak bertolak balik ke Dungun..so,nak menjemput la dulu kan..

Kepada kewan2 yang mengenali iera,jemputlah hadir ke majlis perkahwinan iera pada hari JUMAAT 19HB NOVEMBER 2010 bersama 12 ZULHIJJAH 1431H bertempat di :

NO 175, JALAN CENGAL,
KG.SEBERANG PINTASAN,
23050 DUNGUN,
TERENGGANU..

nota : sekarang ni senang kan? jemputan kawin pun dah leh guna email,blog,facebook n macam2..hahaha..apepun seme tu kire laku lah..guna je kemudahan yang ade..

5 comments:

azieda razak said...

wah... ajak ramai2 dtg ea...
kalau kitaorg serbu jgn sampai tak terlayan pulak...
hihihihihi...

iera said...

hehehe..ye ke nk serbu..takpe..datang je..insyaAllah akn terlayan..hehehe

wANieYZ said...

huhuh..betul 2 guna kan apa yg ada..dengan ad nyer teknologi yg serba canggih ni seme nye da senang..anyway, selamat pengantin baru..semoga berbahagia ke akhir hayat.. :D

army4war said...

tahniah iera.. semoga semua yg dirancang berjalan lancar... sorry dear.. tak leh datang kenduri iera.. tak de cuti n jauh sangat.. akak doakan yang TERBAEK untuk iera key.. hehehe..

Atia Adina said...

dah jadi isteri orang dah pun....selamat pengantin baru...bila nak letak gambar kawin ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...