"Rakan Baik"

30 November 2010

My Wedding 19 NOV 2010


Ni antara gambar2 yg iera ambk dari blog fotografer iera...byk lagi gambar2 lain yg tak sempat nk upload..gambar bersanding,potong kek dan baju hitam silver..hehehe..

nk tgk lebih jelas kat sini k : http://lanzbo-personality.blogspot.com/


Gambar akad nikah
*****************************************************
Gambar semasa sambut menantu

*****************************************************************
Outdoor malam : Pakai baju bertunang dulu.hihihii


10 comments:

eT said...

eahh...sampai ke malam bergambar tuh...
nyway cantik2 gambar dia amik kn3..

syusye said...

cantik...suka tgk pic mse iera pkai pju itam+silver

iera said...

kak et : ye kak et..smpai 5 kali iera outdoor..mmg kepenatan sgt2..fotografer ni tak kisah pun lama mane die ambk gmbar pun asalkan gmbar yg diambil puas hati die n customer.

syura : aku pun suka gamabr yg hitam silver tu sura.nnti bile dah dapat softcopy,iera upload gmbr2 tu lagi k..

izan_cute said...

salam kenal,

owh ini la pengantin yg et dok citer tu kt dungun ek hehe.slmt pengantin baru.gambar ko tu ET overshadow pengantin sbb tudung terang benderang hehe.

hepi hanimun plak lps ni =D

NINIEZANE said...

cantik-cantiknya Gambar Eira..tahniah....

iera said...

kak izan : salam kenal kak..hehehe..kak et mmg suka overshadow..hahhaa

kak nini ; thnks akak..

azieda razak said...

selamat pengantin baru...
lawa la iera...
tapi kalau senyum lebih sikit mesti bertambah lawa...
^_^

iera said...

kak azie : hahhaha..tu la pasal,seme org cakap camtu tp bile hari2 biasa seme org ckp iera ni suka senyum tp bile time bergambar ni tak thu la knp tak menjadi betul senyuman tu..hehehhe

HaiRe said...

tahniah la eira...

masak sedap sedap tau... nanti suami sayang selalu...

hii hii hii

iera said...

haire : hehehe..thnks haire..insyaAllah..aku akn bljr masak sedap2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...