"Rakan Baik"

05 October 2010

senyap..sunyi..sepi..


syhhhhhh...senyapnye suasana 2 hari ni kt pjbt aku ni..den..den..den...wahhh..cam padang pasir jer..sunyi jer..sayup2 bunyi angin (aircond..)..aku pun pejam mata jap untuk menikmati suasana yang betul2 sepi ni..tiba2...unta pun lalu..wah kuat sungguh bunyi unta ni..(tepon berbunyi daaa..)..helo isis,ye encik..nak tye pasal ape yer..oo..sabar yer..tghari japgi kami akan up kan skrin pendaftaran kursus pelajar yer..minta bersabar...

pastu,kemaskini skrin surat pengesahan pelajar,betulkan user manual penyelenggaraan dan jawab tepon lagi(unta ni suka benor dtg sini..wahahaaa)..wooiitt,dah petang..lagi seminet pkul 5,smpai depan mesin punch card..ting tong..(dah pukul 5)..terus punch n tumpang sape2 je yg lalu depan aku untuk ke gymm..wahhh..seronoknye..dah smpai gym terus masuk sauna..(sungguh nyaman..n smbung mimpi lagi..)

pkul 5.45,terus balik n scrub badan..wahh..lembutnye kulit aku..hehehehe...
hari ni makin sunyi derrr....mane seme org pergi ni????tinggal aku n en zali jer nii..

nota : Cepat bagi idea ape aku nk buat dalam keadaan sunyi sepi cmni ni sblm aku jadi 'gile senyapppp'..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...