"Rakan Baik"

02 August 2010

Induksi @kg.Gajah sesi 135/2010

Wawasan 2020

Bendera berkibar di angkasa
Lambang negara jaya
Rakyat sepakat sehati sejiwa
Dengan berbakti dengan megah

Hadapi cabaran masa muka
Penuh tenaga murni
Bakti dicurah sehara-sehala
Dengan wawasan yang suci

Wawasan meningkat kemajuan
Tiada lagi kepincangan
Kemewahan rasa-dirasai
Bersama kita nikmati

Wawasan 2020
Satu pandangan jauh
Bukan impian malah kenyataan
Bersama kita jayakan
ni la lagu yg tiap2 pagi peserta induksi nyanyikan depan tiang bendera tu..

hahahaaa..macam2 kenangan kat sane yg tak dapat nk lupakan.
memang penat sgt2 tp kami enjoy n hepi together..thnks kawan2 espeacially to kak mira,kak azue,kak yana dan sura..you all the best..tiap2 malam tdo lewat tp aku tak lak pening n migrain cume esoknye ngantuk sesangat kat dalam kelas.kak mira gak yang best cz tiap2 hari leh tdo dlm kelas cz tmptnye mmg sesangat strategik..you all dh dpt agak la kan tmpt strategik tu katne bile dgr ceramah.siap ade yg buat ucapan didahulukan dengan..yg berusaha cik penghuluwati yang selalu tdo di belakang sane..hahahhaa..(*penghuluwati tu kak mira la..lalaa)..macam2 cerita kami disana tp cam dah tak tahu nk mule.
Hari pertama nk lapor diri kt pusat latihan kg.gajah kami dah excident..kesian gotthy kak mira cedera parah dek mencium bontot iswara hijau yang buruk(ni seme gara2 lori yg tak bertimbang rase tu la)..tp ape2pun kami tak gelabah.kami tetap cool..n bncg baik2 dgn tuan punye iswara tu..si sura lak dgn selamber ckp kat pak cik iswara tu.."ala pakcik..sikit je ni..insuran pun tak lepas."ni la ayat yg aku tak bleh blah..mmg slamber gile la si sura ni.hahahahaa..Disebabkan taknak dicop mmg tak serik,kami berhenti la kat RnR suruh pak cik tu jauh dulu..hahahaa...tabik spring la kat kak mira cz leh cool dlm keadaan2 mental camni..
Dah smpai kat induksi,kami duk 1 bilik 5 org.disebabkan kami dah janji nk jadi dak tak n dak mok..so,kami makan la banyak2 n kunuunnnnye aku ni nk la diet skit..dah nk kawin katekan..tup..tup..berat aku naik lagi 2kg..sah..aku la juara dak tak n dak mokk..mmg aib la derrr..So,aku tekad..mulai2 hari ni aku nk diet smpai aku kurus kering...hahahahaa...sabar derrrr...aku akn cuba buktikan..pose dah dekat..Apa2 hal pun korang mmg best...dah, layan gambar je k....Layannnnzzzzzzzzzzz..
.
ni la gotthy kak mira after mencium si iswara hijau tu..


Hari first budak2 tadika nk masuk dewan dengar taklimat..

Bukak pose dgn K..ep..See..(KFC)

Gotong royong beli hadiah sukaneka kat tesco kampar


Akhirnye ade jugak gambar aku..hikhikhik..ni kat lumut

nota : kami hafal lagu wawasan 2020 ni dlm avanza ayah kak zue tau dari manjung ke kg.gajah.hahaha..tp mmg hepi..sepanjang jalan menyanyi...

7 comments:

eT said...

ayookkk....xmakan pon naik...kalo makan...hehe...caiyuk2

iera said...

hehehe..tu la.ni duk riso sesangat.cmnepun,iera kne gak usaha..

army4war said...

hahah memang best induksi nie.. walau pun penat giler tp boleh gelak2.. jom nanti kita g kelah2 nak.. ari tu kat teluk batik tak puas arr huhu

iera said...

kak mira : hahaha.best2..nnti kite arrange balik k tp rase leh g pun bulan 10 nnti la..harap2 iera tak busy mase tu..hehee

aizuemi said...

aku siyes.. sgt best.. tp.. aku sedikit bimbang dgn pekse aku.. muhahahha~

Anonymous said...

[url=http://www.world66.com/member/spymobile_ouyupaex/][img]http://emeds.biz/pics/spymobile.png[/img][/url]
spy phone blackberry free download http://www.world66.com/member/spymobile_ggawqtua/ cell spy pro reviews [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440913] spy kids games to play online[/url] kgb marker pen hd spy camera cars 2 siddeley spy jet transporter walmart cell phone spying free downloads
mamoleptino321 http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440932 http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440820 http://spymobile36yd18.carbonmade.com/projects/4708506
trace phone number back caller http://archive.org/details/thorfimegan how to spy someones cell phone [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3441027] spy kids 3 games online free[/url] spy sunglasses logan polarized how to track a cell phone number location for free himym season 7 episode 22 cucirca
http://www.world66.com/member/spymobile_oe0i40gg/ http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440801 http://flavors.me/mobilespy_aromsocern1973
[url=http://rtzqrufg.fzoeqebhk.meshiugh.ijzo.mfxjvsv.forum.mythem.es/blbl/meraiah/]gps tracking a cell phone for free[/url]
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5180025509548426479&postID=4314513308042996786&page=1&token=1362866617260&isPopup=true http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2392525921374058383&postID=5623836782053410373&page=1&token=1362766296787 http://www.connectingbook.com/betaforum/showthread.php?tid=87219 http://www.designgumi.com/guestcgi0225/unico.cgi?start=21 http://www.ummahlist.com/viewtopic.php?f=5169&t=12264
how to spy on text messages iphone free http://archive.org/details/ogestaso himym season 8 episode 10 online free [url=http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3440934] locating a cell phone with gps[/url] cell phone tapping detection software gsm spy bug india ultimate mobile phone spy reviews

Anonymous said...

It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.

I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things
or advice. Maybe you could write next articles referring to this article.
I want to read even more things about it!

my webpage ... letting go quotes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...