"Rakan Baik"

02 July 2010

Nilai 3

Haa..cite ni dah 2 minggu berlalu.tp takpe la,aku punye cite suka hati aku la nak tulis bile kan?heehehhee..hari ni tibe2 je ade mood n hapdate blog ni.Heehehee...sonok..sonok..sbb mak dtg.hehehe..baru je pkul 6 pagi td p jemput mak kat stesen bas.dah cite lain lak dahhhh...

Citenye camni,pagi tadi duk bincang dgn kakak n adik nak bawak mak p jalan2 kat mane.Dah tahu sgt nak p jalan mane kitorang pun bg la cadangan bawak mak p nilai..so,kalau la jadi ke nilai hari sabtu ni..dah masuk kali ke 4 la aku ke nilai..wah..wah...seronoknyerrr...shopping again..........

Sorry la,..entry kali ni takde gambar cz mase p nilai sebelum ni pun tak sempat nak ambk gambar cz duk sibuk mencari barang2 kawin..hehehee..seme barang cenderahati dah sattle la masa ke nilai 2 mgu lepas..Sebut pasal 2 mgu sebelum ni..memang betul2 penat tp seronok dan puas hati.Pergi ke nilai dgn tunang tersayang..pastu beli semua barang2 keperluan cenderahati cam paper beg,bunga telur,bunga mangga,kotak telur,kotak gula2 dan cendehati..sarat viva kecik tu..hahahaa..kesian kak kene himpit dek barang2 kawin kitorg.mujur la kak kurus..hehhehehe..

Hari kedua..P lagi ke nilai..pastu cari paper bag yang tak cukup lagi..pastu ape lagi..p la beli karpet..hehehee..g hari bekerja lagi murah tau...kalau nk ckp pasal nilai mmg berbaloi tp kne la pndai cari kedai n tawar menawar..tak semua kedai murah n tak semua barang yg murah ade dalam 1 kedai yg murah tu..hahahhaa..paham1 je la ayat ni yer..

senarai semak ; kad kawin = sattle
Cenderhhati = sattle
fotografer (2 majlis) = sattle

yang lain dalam proses lagi...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...