"Rakan Baik"

17 September 2009

Selamat hari raya

Heee...ehheheee...canggih betul dunia skrg ni kan.dah tak pakai2 kad raya dah.Jimat duit skit.wakakaka..So,dah alang2 ade kemudahan dah ni anggap je yang aku dah hantar kad raye kat korang erk.Syaratnye korang baca blog ni..So,dikesempatan yang ade ni Iera nak mengucapkan Selamat hari raya aidilfitri buat semua..Maafkan segala salah dan silap..hehehe..dah tak sabar nak balik kampung ni..Buat kje pun dah takde mood..huhuu...apepun pandu berhati-hati dan ingat orang yang tersayang..

09 September 2009

Tag Iera..


Ni atas paksaan kak et,iera pun buat la tag ni..

1) Saya suka?
Rehat kat rumah dan kadang g shopping..***kalau cukup bajet la***...hehehehe

2) Pada masa ini saya sedang berfikir tentang


3) Bila rasa tension saya akan...
cam bese..tido atau gayut dgn sape2 je...

4) 3 perkara yang akan buat saya tersenyum...
- Bile dapat jumpe my boy..maklum le masing2 duk jauh..
-Sekali2 balik kampung dan semua family berkumpul..
- Suka tgk telatah kanak2 yang cute2 dan tgh bermain sesama diorg..kelakar habis..

5) 3 perkara yang buat saya nangis
- Bila dah tension sgt n takde selesaikan masalah
- cam kak et,bile dah rindu sgt2...
- Bila mak terasa hati

6) Kalau saya ada rm100K?
hua..hua...banyak tu..tp rasenye still tak cukup..hehehee...nak buat mcm2..shopping tak ketinggalan la..

7) Sila beri 3 nama untuk di tag...
- semua yang rajin ler..ikut la sape2 pun..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...