"Rakan Baik"

21 August 2009

Lembaran Baru

Tup..tup..dah dekat 2 bulan rupanya iera bertugas kat uitm ni.Alhamdulillah,rezeki iera disini.Banyak sangat pengalaman dan benda baru yg iera belajar disini...heehehe..dapat kenal ofismate baru dan yang paling penting iera dah ade meja sendiri.yelakan dulu kan asyik menumpang je kat majlis2 daerah yang company hantar.Apepun sebenarnye seme tu tak memainkan peranan pun untuk kite tekun bekerja.hanya side effect jerk pun.:P..perghh..cakap banyak lak..hehehe..so far thanks pada uitm kerana telah menerima iera bekerja disini dan pada rakan seperjuang yang lain terima kasih banyak2 kerana telah menerima kehadiran iera disini dgn baik..hehehehe..cam sedih lak..Apepun diharap semua akak2 dapat beri iera tunjuk ajar.iera pun nk berterima kasih sgt2 pada GW intech kerana dah menerima iera bekerja.Banyak pengalaman pahit dan manis yang iera dapat semasa bersama GW intech dulu.Terima kasih Semua..Kali ni,ini saje dari iera..InsyaAllah dalam masa terdekat nnti iera akan lebih berkongsi lagi pengalaman iera..Sebelum terlambat "Selamat Berpuasa" iera ucapkan pada semua.Semoga Ramadhan kali ni lebih bermakna dari sebelum ini.Iera menyusun sepuluh jari memohon kemaafan atas segala kesilapan yang iera dah lakukan sebelum ini..wasalam..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...